Landelijke keukens

Worden gekenmerkt door een warme en klassieke uitstraling, waarbij er gebruik wordt gemaakt van warme natuurlijke kleuren en materialen.
Stijlelementen zoals robuuste handgrepen en pilasters roepen een nostalgisch gevoel op, terwijl het je aan niks ontbreekt door te kiezen voor moderne inbouwapparaten.

Landelijke stijl

Glasdeuren, krans- en lichtlijsten en een combinatie van verschillende werkbladen. Stoere ombouwen met een verfijnde en gedetailleerde afwerking. Dat zijn belangrijke kenmerken voor een landelijke keuken. 

Hoewel deze keukenstijl een nostalgisch gevoel op roept, kun je natuurlijk wel gebruik maken van A-merk apparaten met de laatste snufjes.

Voor een keuken met een landelijke uitstralingen zijn er legio mogelijkheden op het gebied van fronten en werkbladen.

Greeploze keukens

Zijn er tegenwoordige in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je de greeplijst in verschillende kleuren en uitvoeringen kiezen. Kies je voor een eiland? Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan een “vormwand”. Dit is een sluitwand waarin de greeplijst prachtig doorloopt.

Strakke stijl

Greeploos kan in vele combinaties. Naast vormwanden en verticale greeplijsten wordt er ook steeds vaker verlichting in de greeplijsten toegepast.

Het geeft een zeer eigentijdse en strakke uitstraling. Met de juiste stijlelementen kan een greeploze keuken een echte eye-catcher in je woning worden en daarmee een perfecte aanvulling op je interieur. Wij hebben verschillende opstellingen in de showroom om je verder te inspireren.

Moderne keukens

Een ander woord voor modern is eigentijds. Zo kun je de moderne keukens van OK Keukens prima typeren. Keukens met een eigentijdse uitstraling, waarbij door gebruik te maken van verschillende stijlelementen het beeld van jouw droomkeuken tot leven komt.

Eigentijds

Wij begrijpen dat jij de ruimte in je keuken zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken. Aan loze ruimte heb je immer niks.

Daarom hebben we verschillende hoekoplossingen die je in iedere keukenstijl kunt toepassen, maar zeker ook in een moderne keuken. We hebben in onze showroom verschillende mogelijkheden die je in alle rust kunt bekijken en uitproberen.

Zien we je binnenkort in Tynaarlo?

Showroom keukens

Soms is het tijd voor iets nieuws. Dat geldt ook voor OK Keukens. Daarom ruimen we onze showroomkeukens op tegen bodemprijzen. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze extra scherp geprijsde showroomkeukens.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een keuken samen te stellen. Het hangt voornamelijk af van de ruimte en de behoefte van de gebruikers. Wij begrijpen als geen ander dat een keuken kopen voor jou geen dagelijkse kost is. Daarom nemen onze adviseurs graag alle tijd voor je om samen met jou tot het mooiste ontwerp te komen waarbij efficiëntie en het bewaken van je budget niet uit het oog wordt verloren.

Plan je gratis advies afspraak

Ben jij benieuwd welke ontwerp er in je keukenruimte past? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Zo ontdek jij hoe je droomkeuken er uit komt te zien en weet je ook meteen wat de kosten daarvan zijn.