Inbouw apparaten

In de meeste keukens worden vijf apparaten ingebouwd. Een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron. Binnen de verschillende apparaat soorten zijn echter nogal wat varianten. Een koelkast of een koel- vriescombinatie? Een kookplaat met een afzuigkap of een kookplaat met ingebouwde afzuiging? Een combimagnetron of een oven? Een klassieke schouw of een blokmodel afzuigkap? Het hangt van jou als gebruiker af. Wat zijn je eisen en wensen? Ben jij een echte hobby kok of hou je het liever wat eenvoudiger? Bij OK keukens vind je alle merken apparaten, in alle uitvoeringen. Zo kun jij samen met één van onze adviseurs een keuze maken die perfect aansluit op je wensen en behoefte.

Werkbladen

Op het gebied van werkbladen valt behoorlijk wat te kiezen. OK keukens levert alle soorten werkbladen. Kunststof, dekton, graniet, composiet en ga zo maar door. De keuze die jij maakt heeft een behoorlijke invloed op de uitstraling van je nieuwe keuken.

Maar, geen zorgen. Voor iedere keukenstijl zijn er werkbladen en uitvoeringen die er goed bij passen. De adviseurs van OK keukens zijn specialisten op keukengebied en geven jou een altijd een goed en gedegen advies, ook als het aan komt op de keuze voor het werkblad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
werkblad1
werkblad2
werkblad3
werkblad4
previous arrow
next arrow
Zelfmontage

Als je een nieuwe keuken koopt kun je er voor kiezen om de montage door één van onze vakmensen te laten doen, maar je kunt de keuken ook zelf monteren. Het grootste voordeel van het zelf monteren van je nieuwe keuken is het besparen van kosten. Als je er voor kiest om je keuken zelf te monteren kun je tot wel 1500,= euro besparen. Daarnaast bepaal jij zelf wanneer je de montage van je nieuwe keuken uit voert. Je bent immers niet meer afhankelijk van de monteursplanning. Diverse onderdelen van je keuken zijn al voor gemonteerd. Je hoeft bijvoorbeeld zelf de kasten niet in elkaar te zetten en we leveren het werkblad precies op maat. Het is wel belangrijk dat jij je aan de montagevoorschriften houd. Kijk ook zeker even bij de montage video’s op deze site. Wil je de montage van je nieuwe keuken toch liever aan één van onze specialisten over laten zodat we je op dat vlak compleet ontzorgen dan kan dat natuurlijk ook.

Keuken koop advies

Tijdens het samenstellen van een nieuwe keuken heb je nogal wat keuzes te maken. Daarom is het voor jou belangrijk dat jij je goed laat adviseren zodat jij de keuzes maakt die het beste bij jou en je wensen passen. Merlijn Odink en Hennie Slip hebben jaren ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Ze kunnen je volledig ontzorgen. Van ontwerp tot koop en van inmeten tot montage en oplevering. Wil jij ook keukenadvies in een ongedwongen sfeer? Plan dan hieronder je afspraak in. 

Altijd meteen de laagste prijs
 Onderhandelen niet nodig
✓ Ontelbare mogelijkheden
Foto realistische 3D presentatie
 Geen agressieve verkoop
 Uitsluitend Duitse kwaliteitskeukens

AFSPRAAK MAKEN