Waarom een OK keuken?

Een nieuwe keuken kopen doe je niet zo vaak. Er komt best veel bij kijken en dat kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Maar geen zorgen, wij helpen jou hierbij van het begin tot het eind. Maar wat maakt ons nou anders dan de andere? Dat lees je hier.

Als je een nieuwe keuken koopt wil je wel graag dat alles correct en volgens afspraak verloopt. Je koopt immers geen pakje boter!

Bij OK Keukens houden we zeker van een grapje, maar gaan we serieus met je keuken om.

Van ontwerp tot aankoop en van inmeten tot oplevering.

Altijd meteen de laagste prijs
 Onderhandelen niet nodig
✓ Ontelbare mogelijkheden
Foto realistische 3D presentatie
 Geen agressieve verkoop
 Uitsluitend Duitse kwaliteitskeukens

Wat vinden onze klanten van ons?

De mening van onze klanten is belangrijk voor ons. Daarom vragen we om jullie mening. Bij ons gaat er ook wel een iets verkeerd, maar we lossen het altijd op! Heb jij een ervaring met ons? Maak dan een recensie op Google reviews!

joop dondermans
joop dondermans
5 Mei 2023
Mooie keukenzaak en de verkoper legt je geen druk op
Sanne Koopmans
Sanne Koopmans
12 April 2023
Tot nu toe super tevreden over ok keukens en in het bijzonder Martin. Je merkt echt dat je met een kleinschalig bedrijf te maken hebt en niet met een massa is kassa keukenboer. Persoonlijk, echte oprechte aandacht, tips en meedenken over materiaal, opstellingen, indeling, apparatuur en tips mbt licht, stucwerk, extra stopcontacten. Van die kleine dingen die het compleet maken. Je koopt maar 1 (Miss 2x) een keuken in je leven en dan wil je dat het zo voelt. Dank!
ria
ria
27 April 2021
Betrouwbaar, goede prijs, fijne service
Fred Roossien
Fred Roossien
23 Juni 2020
Leuke keukens
Jan Slager
Jan Slager
24 Mei 2020
Klantvriendelijk beleid. De hoge korting en keuze qua profucten in combinatie een bedrijf die met nadruk aanbevelenswaardig is. Een aanrader dus.
Frank van Driel
Frank van Driel
4 April 2020
OK Keukens is het 'kleine broertje' van het nabij gelegen Odink Keukens. Hier vindt je keukens voor een zachtere prijs, de keukens zijn meer basic, maar vanzelfsprekend wel compleet, inclusief goede apparatuur. Montage wordt keurig gedaan en personeel is kundig.
Wij maken geen deel uit van een grote keukengroep

Ok keukens is onderdeel van Odink Keukens, op loopafstand van OK keukens. Wist je trouwens dat de letters OK voor Odink Keukens staan? In de showroom van Odink keukens tref je keukens aan voor het midden tot hoog segment, terwijl OK keukens meer te bieden heeft in het laag tot midden segment. Op deze manier kunnen we iedereen bedienen. Van low budget tot high class.

Montage, service en planning

Verzorgt OK Keukens de montage van je nieuwe keuken? Dan gebeurt dat bekwaam door ons eigen montage team. Dit zijn de dezelfde monteurs die ook de keukens voor Odink Keukens monteren. Ook op het gebied van service en planning zijn de krachten van OK keukens en Odink keukens gebundeld, waardoor er altijd een optimale klant ervaring ontstaat. Heb je een vraag met betrekking tot de montage van je nieuwe keuken, service of planning? Klik dan hier.

CBW erkende winkel

OK keukens en Odink keukens zijn beide erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit geeft jou extra zekerheden, al vanaf het moment van aankoop van je nieuwe keuken.

Waar vind je ons?

OK keukens
Industrieweg 4G
9482 TT Tynaarlo
0592 543 504
KVK-nummer: 74465821

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
10:00-17:00 uur.
Overige dagen/tijden op afspraak.

 

AFSPRAAK MAKEN