Alpine Wit
Eiken Sierra

Keuken met eetbar Nobilia Structura LineN ca. 305 x 305 cm, werkblad: eiken Havanna repro

Inclusief inbouwoven zwart Progress PBD34103B, keramische kookplaat Progress PAS6001E, afzuigunit zwart zijde mat Elica LOL BL/A/60, koelkast met vriesvak Progress PK1254, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Progress PV1548, inbouw-designspoelbak Schock Mono N-100, XL-kasten, onderkast met uittrekinterieur, wandborden, eetbar.

Afhaalprijs € 7.495

Natural living: gewoon gezellig

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.

Het nieuwe thuisgevoel.

Wij presenteren: jouw nieuwe favoriete plek, individueel op jou afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Techniek voor genieters!

Voor moderne bijzettafels zijn deze metalen voeten een belangrijk accessoire. We bieden een uitgebreide selectie van oplossingen met ingebouwde dubbele stekkerdoos.

Bedacht, gemaakt!

De claim van onze keukenleveranciers: hoogste kwaliteit made in Germany. Op basis hiervan worden eigentijdse systeemmeubelen ontwikkeld waarmee u uw dagelijks leven niet alleen mooier, maar ook duurzamer en milieuvriendelijker kunt maken. Onze inrichting bepaalt immers mede ons dagelijks leven. En omdat een leefbaar milieu onze bescherming nodig heeft, gaan wij bewust om met onze hulpbronnen.

Waar vind je ons?

OK keukens
Industrieweg 4G
9482 TT Tynaarlo
0592 543 504
KVK-nummer: 74465821

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
10:00-17:00 uur.
Overige dagen/tijden op afspraak.

 

AFSPRAAK MAKEN