Zwart-ab63ad86
Modern zwart
Zwart-ab63ad86
Modern zwart
Alpine wit
Mineraal groen
Havanna eiken
Beton grijs

Keuken met vrijstaand kookeiland Nobilia Touch / Structura ca. 367 / 185 / 204 x 90 cm, front: laklaminaat, zwart supermat / decor eiken Havanna, werkblad: eiken Havanna repro

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens HB517ABS0 , Inductiekookplaat et werkbladafzuiging (recirculatie) Bora GP4U, koelkast Junker JC30KCSE0 E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Junker JS55X01ITE, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, plankenreksysteem, onderkasten met grote laden en verlichting.

Afhaalprijs € 12.895

Mooi Mat

Mat, supermat of ultramat? Oppervlakken en aanraakeigenschappen spelen een centrale rol in het keukendesign. Daarom bieden wij ook matte uitvoeringen aan in verschillende gradaties en kleurschakeringen, zoals geselecteerde grijstinten. Dit heeft niet alleen een esthetisch effect, maar kenmerkt zich ook door kwaliteiten die in het dagelijks leven goed van pas komen. De ultramatte fronten met de populaire anti-vingerafdrukcoating zijn er nu ook in de tinten zand en alpinewit. Pure inspiratie!

Black magic: donkere oppervlakken voor estheten.

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Bewustere beslissingen

groener wonen1
groener wonen2
groener wonen3
previous arrow
next arrow

Groener wonen in de stad. Mineraalgroene elementen met grijze accenten geven de keuken een moderne natuurlijkheid. Inclusief een goed idee dat het dagdagelijkse leven in de stad wat duurzamer maakt: het ladesysteem met geïntegreerde plantverlichting plus Gardening Box thuis telen voor stadsbewoners.

Afzuiging en kookplaat gecombineerd

Deze innovatieve technologie volgt simpelweg de wetten van de natuur, want de luchtstroom bij het zijdelings afzuigen is sterker dan de snelheid waarmee de lucht kan opstijgen. Zo win jij als kok dubbel: Jij houdt de hoofdruimte boven het fornuis vrij én kunt je kookplaat plannen waar je wilt, bijvoorbeeld onder een hellend plafond, of onder een venster of…

Genieten rond het kookeiland met mooie gesprekken en heerlijk eten.

eiland4
eiland3
eiland2
eiland1
previous arrow
next arrow

Bewust natuurlijk

Het zijn de eenvoudige dingen die bijdragen tot een bewuste levensstijl. Jam maken, recepten uitproberen en creatief door het leven gaan. Voor een authentiek design met op de natuur geïnspireerde elementen kiezen maakt van de keuken het middelpunt van je leven. Dag in dag uit.

Waar vind je ons?

OK keukens
Industrieweg 4G
9482 TT Tynaarlo
0592 543 504
KVK-nummer: 74465821

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
10:00-17:00 uur.
Overige dagen/tijden op afspraak.

 

AFSPRAAK MAKEN