Alpine Wit
Schiefer grijs

Moderne landelijke keuken Nobilia Nordic ca. 337 x 245 cm, werkblad: eiken Provence repro

Inclusief inbouwoven zwart Progress PBD34103B, keramische kookplaat Progress PAS6001E, afzuigunit zwart zijde mat Elica LOL BL/A/90, koelkast met vriesvak Progress PK0853, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Progress PV1548, inbouw-designspoelbak Schock Mono N-100, maxi-kasten, wandbord.

Afhaalprijs € 7.895

L staat voor lekker leven.

l6
l5
l4
l3
l2
l1
previous arrow
next arrow

Voor veel plattegronden biedt ze de ideale vorm: de klassieke L-keuken met speciale hoekoplossingen voor kasten en een centrale werkruimte. Dit soort keuken zorgt voor kortere loopwegen, zodat je direct kunt koken en jouw creaties een bijzondere draai kunt geven.

Tegengestelden trekken elkaar aan!

Vindt je dat een trendbewust interieur met modern-urban uitstraling en een keuken in gezellige landelijke sfeer niet bij elkaar past? Wij bewijzen het tegendeel met de moderne cottage. Deze moderne landelijke stijl, overtuigend authentiek, biedt het kader voor moderne keukentechniek en slimme functies – alles behalve ouderwets.

Wit, een tijdloze klassieker.

Deze intelligente interieurkleur verdraagt kleuraccenten, sterke contrasten, coole steenwanden of natuurlijke houttinten, en is geschikt voor zowel grote als kleine interieurdromen. Geen wonder dat wit als nooit tevoren een van de favoriete interieurkleuren is.

Hout uit duurzaam beheerde bossen.

Bij de houtproductie voor onze keukens wordt rekening gehouden met ecologische, economische en sociale criteria: hoe wordt het bos beheerd, hoe worden de arbeiders op de plantage behandeld, hoe duurzaam wordt het hout gekapt en verwerkt? Dat wordt allemaal jaarlijks gecontroleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat we zorgzaam omgaan met het milieu en met de mensen.

Dat is organisatie van de keuken in optima forma.

Of het nu gaat om individueel in te delen inzetelementen voor ladebakken, milieuvriendelijke afvalscheidingssystemen of ruimtebesparende hoekoplossingen: met ons kun je alle kanten op. Onze keukenadviseurs geven graag antwoord op jouw vragen.

Waar vind je ons?

OK keukens
Industrieweg 4G
9482 TT Tynaarlo
0592 543 504
KVK-nummer: 74465821

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
10:00-17:00 uur.
Overige dagen/tijden op afspraak.

 

AFSPRAAK MAKEN