Vulkaan grijs
Alpine Wit
Beton Grijs

Keuken in U-vorm Nobilia Laser LineN / Natura LineN ca. 365 x 320 x 250 cm, werkblad: Decor eiken Montreal

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens HB510ABR1, keramische kookplaat Siemens ET645HN17E, platte afzuigkap Elica ELITE 14 60-D, koelkast Laurus LKG88F, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Laurus LSV60-4, inbouw-designspoelbak Elleci Logik 300, XL-kasten, onderkast met uittrekinterieur.

Afhaalprijs € 8.795

De U-keuken: zo praktisch kan een keukenindeling zijn.

u5
u4
u3
u2
u1
previous arrow
next arrow

Voor iedereen die in de keuken zitten of werken zijn de loopwegen hier erg kort. Dankzij de talrijke kasten ontstaat een enorme opbergruimte. Bovendien beschikken U-keukens over een royaal werkvlak.

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken!

Of het nu gaat om individuele inzetelementen voor ladebakken, milieuvriendelijke afvalscheidingssystemen of ruimtebesparende hoekoplossingen: met ons kun je alle kanten op. Royaal ontworpen meubelen bieden voldoende opbergruimte en slimme indelingssystemen!

Natural living:
gewoon gezellig.

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.

Chocolade: gezond of ongezond?

Chocolade is verkrijgbaar in alle soorten smaken. Maar ongeacht of het over witte, donkere of melkchocolade gaat: erg gezond is het niet, want het bevat veel suiker en vet en dus ook veel calorieën. In cacaopoeder zitten echter wel bepaalde stoffen die positief op de bloeddruk en op het hart kunnen werken. Dit geldt vooral voor donkere chocolade, want die bevat heel veel cacaopoeder. Een beetje snoepen is dus best in orde.

Waar vind je ons?

OK keukens
Industrieweg 4G
9482 TT Tynaarlo
0592 543 504
KVK-nummer: 74465821

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
10:00-17:00 uur.
Overige dagen/tijden op afspraak.

 

AFSPRAAK MAKEN